Önbizalom alapú időmenedzsment

Téved, aki azt hiszi, az időmenedzsment pusztán az időnk jobb beosztásáról szól. Valójában életünk menedzseléséről van szó. Aki nem jól kezeli az idejét, annak előbb vagy utóbb kicsúsznak a kezéből a dolgok és elszalad mellette az élet. Az önbizalom alapú időmenedzsment tréning célja, hogy minden napunk számítson, értékes legyen minden időnk. Ha megszabadulunk a halogatásoktól, önfegyelmet gyakorlunk, jobban beosztjuk az időnket, akkor nem csupán a hatékonyságunk növekszik, de életminőségünk is javulni fog.

Kiknek szól az időmenedzsment tréning?
Az időmenedzsment mindazoknak ajánlott, akiknek munkájuk során határidőkhöz kell igazodniuk, és munkájuknak minőségét meghatározza, hogy mennyire pontosan képesek azt ellátni. Ilyenek például a vezetők, a projektmenedzserek és a személyi asszisztensek.
Miért különleges az időmenedzsment tréning a SiXense-nél?
Nem a tüneteket kezeljük, hanem a „betegséget”. Úgy gondoljuk, hogy nem elég bizonyos technikákat elsajátítani és különféle eszközöket használni, hanem rendet kell raknunk a résztvevők személyiségi struktúrájában is. Ezért nagyon fontosnak tartjuk a tréning önismereti vonatkozását, mely segít megtudni, mi okozza a problémát.
Miben segít az időmenedzsment tréning?
  • Az önismeret fejlesztésében, a strukturáltság kialakításában.
  • A célok kitűzésében, prioritások felállításában, a feladatok üzemezésében.
  • Az időmenedzsment tréningen a résztvevők megtanulnak elengedni, feladatokat delegálni.
  • A hatékonyság növelésében.
Módszertan
Az időmenedzsment tréningen önismereti tesztek kiértékelésével azonosítjuk az időgazdálkodás problémájának okait, majd némi elmélettel, szituációs gyakorlatokkal, technikák ismertetésével igyekszünk ezeken felülkerekedni.
Tematika
A tréning alapja a személyes tanulási stílus, munkastílus kiértékelése, mely rávilágít arra, hogy miként dolgozzuk fel az információkat, s ez milyen hatással van az időgazdálkodásunkra. Ettől eltekintve azonban nem alkalmazunk előre megszabott tematikát, hanem a résztvevők konkrét kérdéseire fogunk konkrét válaszokkal szolgálni.
Ideális létszám
A hatékonyság érdekében legfeljebb 8-10 fős csoportokkal dolgozunk. Egyének számára coaching keretében javasoljuk a téma feldolgozását.
Ár
Az ár az egyéni igényeknek megfelelően változik, ezért kérjen árajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy hívjon minket telefonon: +36 30 982 77 59.

AJÁNLATKÉRÉS
HELYSZÍN: 
A hatékonyság érdekében mindenképpen külső helyszínt javaslunk, a tapasztalatunk ugyanis azt mutatja, hogy a vállalatnál tartott tréningeken a munkatársakat gyakran elszólítják a feladataik. A Sixense tréningházában lehetőség van az időmenedzsment tréningek megtartására, igény esetén azonban más külső helyszín szervezését is vállaljuk.
JAVASOLT IDŐTARTAM: 
Az időmenedzsment tréning javasolt hossza csoportok számára 2 nap. Ehhez jön hozzá még egy igényfelmérő és egy utókövető nap is.
KATEGÓRIA: 
Készségfejlesztő tréningek