A SiXense-ről

A SiXense Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft. 2004 óta fejlesztő partnere azoknak a magyarországi non-profit és for-profit intézményeknek, vállalatoknak, melyek hatékonyságuk növelése, és a szervezeti szintű professzionális fejlődés iránt elkötelezettek.

Tapasztalataink szerint az egész szervezetre jellemző problémák és konfliktusok hátterében sokszor nem a szakmai felkészültség hiányossága, hanem információs, kommunikációs, szervezeti, személyközi vagy személyes szintű nehézségek nem megfelelő kezelése áll. Ezek felismerésére és megváltoztatására irányulnak tréningjeink és egyéb szolgáltatásaink.

Cégünk a folyamattanácsadáson alapuló szervezetfejlesztési megközelítést képviseli és valósítja meg munkái során. Fontosnak tartjuk, hogy ne általános problémákra keressük a megoldást, hanem mindig az egyén vagy team, csoport helyzetének megfelelően állítsuk össze tréningjeinket, folytassunk coaching és szupervíziós alkalmakat. Ezért mindig a tréningjeinket megelőző alapos igényfelmérést követően állítjuk össze a tematikát, és utókövetéssel biztosítjuk, hogy a „tanultak” megfelelően épüljenek be a szervezet és az egyének életébe.

A SiXense a tanácsadói folyamatban:
  •    integrálhatóvá teszi a szakmai és a személyes kompetenciákat,
  •    tiszta és egyértelmű helyzeteket hoz létre a fejlesztői folyamatban és a döntés-előkészítésben.

Sport és tréning

A SiXense különleges szolgáltatása az igény esetén sporttal ötvözött csapatépítés, melynek során felismerhetővé tesszük az élsport és az üzlet közötti analógiákat, a kiválasztástól, tehetség-gondozáson át egészen a dobogóig: a kiemelkedő üzleti teljesítményig.

A tréningjeink során az alábbi elveket valljuk

Holisztikus megközelítés

A résztvevők fizikai, pszichés és gondolati egysége, valamint az általuk betöltött szerepek egyaránt meghatározzák az egyéneket.

A változás egy folyamat

Mivel minden résztvevő egy folyamat révén került az adott helyzetbe, ezért változást is csak folyamat által lehet elérni.

Valódi személyközpontúság

Arra fókuszálnunk, hogy kik azok, akikkel együtt dolgozunk – mind a vállalat, mind a munkatársak tekintetében.

Minőségi munka

Gyorsaság helyett az alaposság, elmélyültség igénye vezet minket a tréningek folyamatában.

Ilyés-Dubecz Dorottya
Ilyés-Dubecz Dorottya

szervezetfejlesztő, szupervízor, üzleti coach

Ilyés Gyula
Ilyés Gyula

üzleti coach, sportcoach