Lifecoaching

Ha e sorokat olvassa, bizonyára feltette már magának a kérdést, hogy elégedett-e mostani életével? S ha e sorokat olvassa, a válasz bizonyára a nem volt. Vagy a nem igazán. Mindannyiunk életében eljönnek olyan periódusok, amikor úgy érezzük, valahogy megakadtunk, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, esetleg olyan változások történtek vagy fognak történni az életünkbe, melyekre nem állunk készen. A lifecoachinggal igyekszünk megszabadulni a gátaktól és olyan változásokat elindítani, melyek egy boldogabb, sikeresebb, kiegyensúlyozottabb jövőbe vezetnek.

Kiknek szól a lifecoaching?
A lifecoaching azoknak szól, akik valamilyen életvezetési problémával küzdenek: magánéleti válságban vannak (karrier és család közötti egyensúly megtalálása), valamilyen váltás előtt vagy után állnak (például kirepültek a gyerekek), házastársi, kapcsolati kríziseket élnek át, vagy egyszerűen úgy érzik, beleragadtak egy olyan élethelyzetbe, amiből szeretnének kilépni. Így egyéneknek, pároknak és csoportoknak egyaránt javasoljuk. Fontos, hogy párok esetben nem párkapcsolati tréningről van szó, jóval inkább egyfajta kapcsolatleltárról, ahol azt vizsgáljuk, milyen ciklusban van a kapcsolatuk, és ők mit szeretnének változtatni, fejleszteni ebben a kapcsolatban.
Miért különleges a lifecoaching a SiXense-nél?
A coaching területén is számos irányzat létezik. Mi a folyamatokban hiszünk, vagyis abban, hogy egy folyamatot csak egy másik folyamattal lehet megváltoztatni. A szupervízió alapú coaching – aminek pontosan az a lényege, hogy valahonnan valahová el fogunk jutni – erre nagyon alkalmas. Még ha a kezdetekkor nem is minden esetben derül ki a résztvevő számára, hogy honnan hová tart, a célok kitűzése elengedhetetlen része a munkánknak, így előbb-utóbb körvonalazódni fog. Mi pedig segítünk abban, hogy ezeket a folyamatokat olyan személyes csapás irányába vezessük, ami az egyén fejlődését szolgálja.
Miben segít a lifecoaching?
  • Önismeret, önfejlesztés terén.
  • Önbizalom és motiváltság fejlesztésében.
  • Krízishelyzetből történő kikerülésben.
  • Az életünket érintő változások pozitív megélésében.
  • Az életünkben történő pozitív változások gátjainak felismerésében, döntések meghozatalában.
  • Békésebb, stresszmentes, pozitív élet elérésében.
  • Összességében a lifecoaching segít abban, hogy olyanná váljék életünk, amilyet szeretnénk.
Módszertan
A coaching módszertanilag egy speciális, intenzív tanulási helyzethez kötött tanácsadási folyamat, amelyben blokkolt belső energiák szabadulnak fel, döntési helyzetek kerülnek új megvilágításba, a magánéletünket érintő elakadások okai válnak érthetővé és alakulnak át lehetőségekké. A lifecoaching során a múlt elemzése helyett az „itt és most”-ra koncentrálunk. Ez azért fontos, mert a múlt elemzése mindig közvetett, egyoldalú, így szükségszerűen az emlékezetünkben élő képet mutatja. Ezzel szemben a való világban, a másokkal való kapcsolatban megnyilvánuló problémák leképeződnek a coaching „itt és most”-jában, hiteles hátteret adva a változáshoz, változtatáshoz.
Ideális létszám
Az egyéni és páros coachingon túl csoportos coachingot (6-8 fő) is tartunk.
A lifecoaching ára
Az ár az egyéni igényeknek megfelelően változik, ezért kérjen árajánlatot az alábbi gombra kattintva vagy hívjon minket telefonon (+36 30 982 77 59).

AJÁNLATKÉRÉS
HELYSZÍN: 
A lifecoaching helyszíne a Sixense tréningháza. A megbízóinknál tartott coachingot nem javasoljuk, mivel az utazás maga már ráhangolódást jelent a találkozóra, ami ezáltal még hatékonyabb lehet.
JAVASOLT IDŐTARTAM: 
A lifecoaching jellemzően hosszabb folyamatot jelent, legalább 10 alkalmat heti-kétheti rendszerességgel.
KATEGÓRIA: 
Coaching